Contact

Wilt u pijpdakventilatoren bestellen? Of meer informatie over onze producten? Vul onderstaand formulier in en ons team gaat voor u aan de slag.

Stel uw vraag
Pijpdakventilatoren bestellen? Neem contact op met DE WIT ventilatoren:

  Adresgegevens

  DE WIT ventilatoren BV
  Oude Lageweg 165
  3821 CG AMERSFOORT

  T 033 76 00 240
  F 033 76 00 241
  E info@dewitventilatoren.nl

  Met een breed scala aan hoogwaardige ventilatoren is DE WIT ventilatoren de partner voor de professionele installateur in de industrie-, utiliteits- en OEM- markt.

  Kenmerkend voor DE WIT ventilatoren is de platte organisatiestructuur en persoonlijke aanpak. Op basis van expertise en jarenlange ervaring kunnen wij gedegen advies en maatwerk leveren.

  Wij leveren ventilatoren van gerenommeerde merken als Östberg, Ferrari Ventilatori, Wolter en Mietzsch.

  DE WIT ventilatoren maakt deel uit van DE WIT groep, waaronder ook DE WIT projectsupport en DE WIT marine&industry valt.


  Industrie

  In de industrie is continuïteit essentieel. Kwaliteit en (klant) specifieke eisen spelen hierbij een grote rol. DE WIT ventilatoren levert industriële ventilatoren voor elke toepassing en voldoet desgewenst aan alle gevraagde eisen zoals explosieveiligheid, temperatuur of filteren van vervuilde lucht.

  Ga naar: dewitventilatoren.nl

  Utiliteitsbouw-ventilatoren

  Utiliteitsbouw

  Ventilatie is belangrijk in een gezonde woon- en werkomgeving. DE WIT ventilatoren beschikt over een uitgebreid productenprogramma van compacte en krachtige ventilatoren in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. Zo krijgt elke situatie een passende oplossing.

   

  Ga naar: dewitventilatoren.nl/producten


  DE WIT projectsupport

  Met onze kennis in de luchttechniek en uitgebreide diensten zijn wij een toegevoegde waarde voor de installateur. Wij denken graag in oplossingen en kunnen service op maat bieden. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn: Advies, projectbegeleiding, montage, onderhoud, revisie en refits

  Ga naar: dewitprojectsupport.nl