Over ons

DE WIT ventilatoren is dé leverancier in Nederland van Vilpe kunststof pijpdakventilatoren.

 

DE WIT ventilatoren installatie en projectondersteuning

Passie

DE WIT ventilatoren is een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de luchtbehandelingstechniek, ventilatoren aan de professionele installateur levert. Het is een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no nonsense filosofie en een persoonlijke aanpak.

 

Pijpdakventilatoren in voorraadhal klaar voor vertrek

Ervaring

Op basis van expertise en jarenlange ervaring levert DE WIT gedegen advies en maatwerk. Wij richten ons voornamelijk op de utiliteit-, industrie, en OEM-markt.

Projectondersteuning

Daarnaast verrichten wij ook projectondersteuning voor deze sectoren. DE WIT ventilatoren en DE WIT projectsupport zijn beide onderdeel van DE WIT groep.

 


Industrie

In de industrie is continuïteit essentieel. Kwaliteit en (klant) specifieke eisen spelen hierbij een grote rol. DE WIT ventilatoren levert industriële ventilatoren voor elke toepassing en voldoet desgewenst aan alle gevraagde eisen zoals explosieveiligheid, temperatuur of filteren van vervuilde lucht.

Ga naar: dewitventilatoren.nl

Utiliteitsbouw-ventilatoren

Utiliteitsbouw

Ventilatie is belangrijk in een gezonde woon- en werkomgeving. DE WIT ventilatoren beschikt over een uitgebreid productenprogramma van compacte en krachtige ventilatoren in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. Zo krijgt elke situatie een passende oplossing.

 

Ga naar: dewitventilatoren.nl/producten

DE WIT projectsupport

Met onze kennis in de luchttechniek en uitgebreide diensten zijn wij een toegevoegde waarde voor de installateur. Wij denken graag in oplossingen en kunnen service op maat bieden. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn: Advies, projectbegeleiding, montage, onderhoud, revisie en refits

Ga naar: dewitprojectsupport.nl