Over ons

DE WIT ventilatoren - ventilator meting

DE WIT ventilatoren is dé leverancier in Nederland van Vilpe kunststof pijpdakventilatoren.

Passie

DE WIT ventilatoren is een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de luchtbehandelingstechniek, ventilatoren aan de professionele installateur levert. Het is een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no nonsense filosofie en een persoonlijke aanpak.

Pijpdakventilatoren in voorraadhal klaar voor vertrek

Ervaring

Op basis van expertise en jarenlange ervaring levert DE WIT gedegen advies en maatwerk. Wij richten ons voornamelijk op de utiliteit-, industrie, en OEM-markt.

Projectondersteuning

Daarnaast verrichten wij ook projectondersteuning voor deze sectoren. DE WIT ventilatoren en DE WIT datacenterkoeling zijn beide onderdeel van DE WIT groep.

Meer informatie nodig of een bestelling plaatsen?
Neem contact op met DE WIT ventilatoren:


Industrie

In de industrie is continuïteit essentieel. Kwaliteit en (klant) specifieke eisen spelen hierbij een grote rol. DE WIT ventilatoren levert industriële ventilatoren voor elke toepassing en voldoet desgewenst aan alle gevraagde eisen zoals explosieveiligheid, temperatuur of filteren van vervuilde lucht.

Ga naar: dewitventilatoren.nl

Utiliteitsbouw-ventilatoren

 Utiliteitsbouw

Ventilatie is belangrijk in een gezonde woon- en werkomgeving. DE WIT ventilatoren beschikt over een uitgebreid productenprogramma van compacte en krachtige ventilatoren in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. Zo krijgt elke situatie een passende oplossing.

Ga naar: dewitventilatoren.nl/producten


Datacenterkoeling

Koeling en airconditioning zijn cruciaal voor allerlei werkprocessen en het comfort. Hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid, energiegebruik en flexibiliteit. DE WIT datacenterkoeling is samen met fabrikant RC GROUP S.p.A uit Italië ingericht naar de behoeften van nu en die in de toekomst.

Ga naar: dewitdatacenterkoeling.nl